Oberta la borsa de treball de personal docent a Catalunya

Com són nombrosos els correus electrònics que em pregunten sobre l’obertura de la borsa de treball docent per a poder-se apuntar a les llistes, he escrit aquest petit article per donar a conèixer que avui s’ha obert la borsa a Catalunya per poder-ho fer segons ens n’informa el DOGC que s’ha publicat.

Aquest, estableix les especialitats que s’han obert i en quines Delegacions Territorials ho han fet (penseu que no s’han obert ni totes les especialitats, ni a totes les zones, perquè n’hi ha algunes que ja estan cobertes i hi ha interins sobrants). Per tant, mireu amb atenció la vostra especialitat i la vostra àrea de desplaçament d’interès (encara que us recomano que si voleu entrar a donar classes i, no us apunteu a tots els llocs on s’hagi obert la vostra especialitat -de mestres o secundària-, ho tindreu bastant magre per poder treballar i, sobretot amb les grans «retallades» que s’ha aplicat en personal i després de la convocatòria d’oposicions).

Com a curiositat, en aquesta obertura de borsa, s’incorpora la possibilitat de que un candidat amb les especialitats d’anglès, francès, alemany, cultura clàssica, llengua catalana i literatura, llengua castellana i literatura, matemàtiques, música, educació física i dibuix, pugui demanar:

  • Les especialitats docents del cos de professors d’ensenyaments secundaris especificades anteriorment només per treballar en centres públics d’educació secundària
  • Les especialitats docents del cos de professors d’ensenyaments secundaris especificades anteriorment per treballar en centres públics d’educació secundaria i manifestar de manera voluntària la seva disponibilitat per treballar en centres públics d’educació infantil i primària

És a dir, que d’interí/substitut se li permetria treballar en centres d’Educació Infantil i Primària, però no s’hi podria presentar a les oposicions (curiós, no?).

Però qüestions «estranyes» al marge, per si voleu consultar millor els passos a seguir, ho podeu fer pel següent enllaç, on el Departament d’Ensenyament ho ha posat força fàcil, indicant d’una manera molt senzilla el com demanar aquesta incorporació a llistes i el llistat de titulacions que fan possibles incorporar-se a una o a una altra especialitat.

Recordeu que el termini per a sol·licitar-ho és del 28 de juny fins el 28 de juliol.

EDUENTERTAINMENT

Cuando la Educación se convierte en espectáculo

En un contexto en el que el espectáculo educativo está a la orden del día, conviene reflexionar acerca de la implicación de este "eduentertainment" en nuestras aulas.
Jordi Martí

Docente desconcertado que intenta encontrar su lugar en un mundo que no entiende. O que prefiere no entender.

4 Comments
  1. Hola m’agradaria saber si pel fet de presentar-se a l’oposició, els qui s’han presentat passen per endavant de qui no ho ha fet.

    Gràcies.

  2. Tampoc ho faràn aquest any-2013, els que no estem apuntats no tenim ni l’oportunitat de poder estar en llistes….ja no dic treballar…:(

Deja un comentario

EDUENTERTAINMENT

Cuando la Educación se convierte en espectáculo

En un contexto en el que el espectáculo educativo está a la orden del día, conviene reflexionar acerca de la implicación de este "eduentertainment" en nuestras aulas.
close-link