Oposicions 2011 a Catalunya. Previsió de places per especialitats

Fa ben poques hores el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha presentat  a les organitzacions sindicals, en el marc de la Mesa Sectorial, la proposta de convocatòria d’oposicions per l’any 2011. Concretament, Educació preveu convocar 3.194 places de funcionari docent.

El detall de la proposta, per especialitats i cossos, ha estat la següent:A més de la convocatòria de professors d’ensenyament secundaris, també es preveu convocar un total de 395 places per a professors de FP, 488 per PTFP, 61 d’EOI i 50 d’arts plàstiques i disseny, amb la distribució que es pot veure en l’enllaç següent.

EDUENTERTAINMENT

Cuando la Educación se convierte en espectáculo

En un contexto en el que el espectáculo educativo está a la orden del día, conviene reflexionar acerca de la implicación de este "eduentertainment" en nuestras aulas.
Jordi Martí

Docente desconcertado que intenta encontrar su lugar en un mundo que no entiende. O que prefiere no entender.

5 Comments
 1. Pienso que una cosa va muy mal en este país, como va a ser el motor de la nación el I+D, que es lo único que nos puede salvar de la crisis, si se siguen fomentando tanto asignaturas como educación física, geografía e historia, o música, estás asignaturas hacen falta, está claro, pero no sería más importante en el siglo XXI, fomentar la tecnología, las matemáticas y la informática, asignaturas que contribuyen directamente en el I+D.

 2. I quan es publicaran en el DOGC? Mentre no es faci, no hi ha convocatòria, o és que algú no sap que hi ha eleccions en breu i CiU ens va tenir més de vint anys sense opos?

 3. Hola,

  Al juny del 2011 acabo la carrera de mestre especialitat Llengua Estrangera i m’agradaria saber si saneu quan hi haurà oposicions.
  També m’agradaria saber d’on es poden treure els temaris, si hi ha llibres a la venda que estiguin bé, així com si coneixes alguna acadèmia que sigui bona.
  Moltes gràcies!

  1. Sobre el tema de la convocatòria d’oposicions s’ha de veure si la crisi s’allarga o no, en referència al 30% de places de resposició que poden arribar a sortir cada any (això significa que, com a molt, sortiran a oposició 30 places per cada 100 mestres que es jubilin), per la qual cosa, sembla ser, que les oposicions massives de mestres dels darrers anys s’han acabat i, com a molt en poden sortir un centenar a cada convocatòria.

   En referència als temaris i qualsevol altre tipus d’informació sobre les oposicions, et recomano la web del Departament d’Educació (en l’apartat d’oposicions, on trobaràs el temari i tota la informació rellevant sobre les mateixes). Com tens temps, et recomanaria que et preparis el teu propi temari, ja que així el tindràs sempre més per la mà que un de comprat a qualsevol editorial (que, per cert, són de bastant mala qualitat).

Deja un comentario

EDUENTERTAINMENT

Cuando la Educación se convierte en espectáculo

En un contexto en el que el espectáculo educativo está a la orden del día, conviene reflexionar acerca de la implicación de este "eduentertainment" en nuestras aulas.
close-link