Twilk, un fons «especial» per al nostre Twitter

Twitter és una de les eines que més estic utilitzant darrerament, ja que és una de les que permet interactuar amb una major fluidesa i on em puc assabentar de tot el què està succeïnt darrerament en el món educatiu i tecnològic (ja que la majoria de les persones que segueixo són, o bé docents, o bé gent o empreses relacionades amb la tecnologia…també hi ha excepcions, perquè és bo tenir amplitud de mires).

Ja fa més d’una setmana que vaig personalitzar el meu compte de Twitter amb un fons on apareixien totes les persones a les quals segueixo, i em trobo que a Genbeta hi dediquen un article a aquesta eina de personalització fa un parell de dies. Doncs bé, us vaig a explicar una mica com funciona aquesta eina que permet obtenir aquest fons, Twilk.

Twilk agafa el nostre perfil de Twitter (li hem de donar «permetre» interactuar amb el nostre perfil -es tracta d’una aplicació segura, per tant no tingueu cap por) i estableix el fons de pantalla del nostre Twitter amb les fotografies de les persones que seguim o que ens segueixen. Twilk ens permet escollir «què» posar en el nostre fons, basat en les següents premises:

  • Les persones que ens segueixen (followers) o les que seguim (followed)
  • Les persones amb les quals interactuem més sovint, més importants en el seu posicionament (els que tinguin més «followers»)

I finalment, altres opcions de personalització serien si volem que apareguin en dues columnes, o bé en blanc i negre. És una eina que ens permet «fer diferent» el nostre Twitter. Però això només és un detall, el que és realment important, és interactuar i posar informació interessant per a la gent que utilitza Twitter.

EDUENTERTAINMENT

Cuando la Educación se convierte en espectáculo

En un contexto en el que el espectáculo educativo está a la orden del día, conviene reflexionar acerca de la implicación de este "eduentertainment" en nuestras aulas.
Jordi Martí

Docente desconcertado que intenta encontrar su lugar en un mundo que no entiende. O que prefiere no entender.

No Comments Yet

Deja un comentario

EDUENTERTAINMENT

Cuando la Educación se convierte en espectáculo

En un contexto en el que el espectáculo educativo está a la orden del día, conviene reflexionar acerca de la implicación de este "eduentertainment" en nuestras aulas.
close-link